^Terug naar Boven

 

         

VOORZITTER

 

 

 

Mirella klunder

 

mirella-svborne @hotmail.com

   
   
   
   

 PENNINGMEESTER

 

 

Andre v.Onck

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

   
   
   
   Hans Resized

SECRETARIS

 

 

Hans Noppert

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   
   
   
   Mirella Resized

BUSCOMMISIE

 

 

 

Mirella Klunder &

Erwin Reuver 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
   

 

ALGEMEEN BESTUURSLID

 

 

Stefan Post

   
               

 

 

 ALGEMEEN BESTUURSLID

 

 

John Vossenaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

   
   
   
               IMG 20171223 WA0015

 

 

 Algemeen Bestuurslid

 Webmaster

 

 Pascal Woldering

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Volg deze links als u meer wilt weten over andere websites over fc twente en supporters verenigingen.

Links
Officiele FC Twente site
FCTwente.net
FC Twente NU
FC Twente Fans Enschede
Twentefans.nl
Madness Vak-D
FC Twente Insite
FC Twente Startpagina
Tukkeroos Australië
FC Twente Kidsclub
FC Twente Squad
   
Supporters Verenigingen
Supportersvereniging Vak-P
Supportersvereniging Markelo
Supportersvereniging Vriendenkring
Supportersvereniging Riessen
Supportersvereniging Hengelo
Supportersvereniging Wierden
Supporters Vriezenveen
Supporters Delden
Supporters Ootmarsum
Ultras Gelsenkirchen
   
Staat uw website hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op.  

Door het verenigen van de supporters van FC Twente willen wij de band en daarmee de solidariteit van de supporters met de club en binnen Borne vergroten. Dit willen wij als vereniging realiseren door het organiseren van een aantal verenigingsactiviteiten, zoals het gezamenlijk vervoer naar uitwedstrijden. Ook willen wij zeer informatief over FC Twente zijn. 

Op deze manier willen wij onze bijdrage leveren aan de sfeer en de ambiance in en rond de wedstrijden van FC Twente. We richten ons voornamelijk op de supporters binnen de gemeente Borne, zoals Borne en Zenderen. We willen daarbij uitstralen dat we een vereniging zijn voor alle leeftijdsgroepen. Daar zullen de activiteiten ook op gericht zijn.

Doelstellingen:

  • Organiseren van gezamenlijk vervoer vanaf station naar uitwedstrijden van FC Twente
  • Organiseren van promotionele activiteiten voor en door leden
  • Profileren als lokale supportersvereniging van FC Twente binnen de gemeente Borne
  • Infomeren middels een website
  • Organiseren van activiteiten waaronder een jaarlijkse feestavond
  • Op verzoek ondersteunen clubactiviteiten van FC Twente
  • Toezien op naleving van het vastgestelde beleid door het instellen commissies

Voorwaarden lidmaatschap

De voorwaarden t.a.v. het lidmaatschap zijn formeel vastgelegd in de statuten van de vereniging. De statuten zijn vastgelegd in een notariële akte.

Inning Contributie

Voor 1 augustus te voldoen via automatisch incasso, eenmalige overboeking of contant aan de penningmeester. Opzegging schriftelijk bij de secretaris of penningmeester minimaal 1 maand voor het einde van het voetbalseizoen. Na betaling ontvangt u de nieuwe ledenpas.

Faciliteiten bestuursleden

Er geldt een onkosten – en reiskostenregeling voor bestuursleden. Ook kunnen vrijwilligers, mits geaccordeerd door het bestuur, hier aanspraak op maken. Bestuursleden hebben dezelfde financiële verplichtingen als de leden, zoals betalen contributie, kopen merchandise, m.b.t. begeleiding van de busreis betalen zij alleen de kaart.1x per jaar wordt er een activiteit georganiseerd voor bestuursleden en actieve vrijwilligers.

Communicatie naar leden         

Nieuws, wetenswaardigheden en mededelingen worden middels de SV Borne website en SV Borne Facebookpagina en via de mail aan de leden kenbaar gemaakt.

Gesprekspartner met FC Twente          

Periodiek is er overleg tussen het bestuur van FC Twente en de erkende supportersverenigingen. Daarbij zullen altijd twee bestuursleden van SV Borne aanwezig zijn om de wensen, op-en aanmerkingen en punten namens haar leden vertegenwoordigen.

Busvervoer bij uitwedstrijden    

Supportersvereniging SV Borne biedt haar leden de mogelijkheid om uitwedstrijden voor de competitie gezamenlijk met een bus te bezoeken. Het aanbieden van een busreis is afhankelijk van de behoefte.

In de bus is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief bier of fris te kopen.

In de bus geldt een rookverbod!

Vernielingen in de bus worden verhaald op de veroorzaker. Is de veroorzaker niet traceerbaar, dan zullen de kosten worden doorberekend in de volgende busreizen. Tevens zal het bestuur overwegen, afhankelijk van opzet en schadebedrag, of desbetreffend lid wordt geroyeerd.

De bus vertrekt vanaf treinstation Borne

Kaartverkoop uitwedstrijden

Erkende supportersverenigingen krijgen bij belangrijke competitie- en Europese uitwedstrijden een voorkeursbehandeling voor toegangskaarten. Kaartverkoop voor deze wedstrijden verloopt uitsluitend via de website. Onze vereniging is erkend en zal gebruik maken van de voorkeursbehandeling van FC Twente.

Gedragsregels

Leden die vanuit FC Twente een stadionverbod opgelegd krijgen door ernstig wangedrag zullen meteen als lid van de supportersvereniging worden geroyeerd. Andersom is de afspraak gemaakt dat bij ernstig wangedrag van een lid van de supportersvereniging op een wedstrijddag (bijv. in de bus) dit ook aan FC Twente zal worden gemeld. Daarnaast weegt het gedrag van een bestuurslid zwaarder dan van een normaal lid. Een bestuurslid heeft een voorbeeldfunctie en moet daar expliciet rekening mee houden.

Activiteiten vanuit de vereniging

Het bestuur van de supportersvereniging stuurt aan op een actieve bijdrage vanuit haar leden om te participeren in activiteiten welke worden georganiseerd (participatiemodel). Een grote groep vrijwilligers in de activiteitencommissie is daarbij leidraad. De activiteiten zullen zich richten op alle doel (leeftijd) groepen.

Feestavond     

De supportersvereniging tracht minimaal één keer per jaar een feestavond voor haar leden te organiseren.

Activiteiten vanuit FC Twente

Het bestuur van de supportersvereniging verwacht van haar leden een actieve bijdrage indien er vanuit FC Twente om medewerking wordt gevraagd. (te denken valt hierbij aan ondersteuning tijdens de Open Dag)

Voor eventuele andere gevallen waarin dit huishoudelijke reglement niet voorziet is het bestuur van de supportersvereniging beslissingsbevoegd. 

Vijf fanatieke FC Twente supporters kwamen enkele jaren geleden met het idee om een supportersvereniging op te richten, omdat ze tot de conclusie kwamen dat er veel vraag was naar een vereniging in Borne. In veel dorpen en steden in de regio bestonden al vergelijkbare verenigingen en Borne kon uiteraard niet achter blijven. Op 14 Juni 2008 werd zodoende de SV Borne officieel opgericht en het eerste jaar was direct al een groot succes. In het 2e jaar verliep het allemaal iets moeizamer, omdat het werven van leden achterbleef en er te weinig activiteiten werden georganiseerd. Maar van fouten en probleempjes leert men en in het volgende jaar ging iedereen er met goede moed tegen aan. Het 3e jaar was voor SV Borne een erg goed en gezellig jaar. FC Twente speelde een topseizoen (2010/1011) en de vereniging organiseerde leuke busreizen en activiteiten. De vereniging groeide en bloeide in het 4e jaar gestaag door. 

 

Zo werd ook de vriendschap tussen de Ultras van Levante en onze vereniging extra vorm gegeven door een echte Spaanse avond in de zaal van café Platenkamp, waarbij ook de 'leiders' uit Valencia aanwezig waren. Deze vriendschap werd in ons jubileum (5-jarig bestaan) nog eens dunnetjes overgedaan omdat onze club in de Europa League toevallig moest spelen tegen Levante UD. Beide verenigingen organiseerden voorafgaand aan de thuis- en uitwedstrijd een gigantisch feest op hun eigen grondgebied. In Borne waren ruim 50 Spanjaarden van de partij! Het 5 jarig jubileum werd groots afgesloten met een fantastisch feest in de zaal van café Platenkamp. Een liveband, een grote verloting (met o.a. een scooter) en een tafelgoochelaar maakten het feest compleet. Een ander hoogtepunt was het aantal leden: ruim 175! 

 

Het 6e jaar bleek een moeilijk jaar. Door interne problemen onstond er een splitsing tussen de SV Borne en de Borne Fanatics en ging elke partij zijn eigen weg. Het bijna geheel nieuw bestuur had de taak om het (gehalveerde) schip weer in rustiger vaarwater te krijgen en deed dit vol goede moed. Bijna elke uitwedstrijd werd er een busreis georganiseerd, elke maand stond er een activiteit op de agenda en SV Hengelo werd tijdens een voetbal quiz kansloos opzij gezet. De teller van 150 leden kwam ondertussen ook weer in zicht en het gezellige afsluitende jaarfeest voelde als een bekroning op het werk.

 

Mede dankzij het vertrouwen van de vaste leden en de hulp van sponsoren is de SV Borne weer uitgegroeid tot een gezonde en erg gezellige vereniging die ook de komende jaren weer veel leuke dingen voor de leden gaat organiseren. Het 7e seizoen en de toekomst zien er positief uit! 

 

Het bestuur

Sponsors

Ster Sponsors!

mars

LG Banic zwart

Sponsors!

AMtaxi

Barrique

twentschepot

LogoArbe

https://www.boersenlem.nl/

 

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.